Zaanstad Funderingen uw partner voor het boren van schroefinjectiepalen

Zaanstad funderingen beschikt over een eigen schroef­injectie set waarmee wij in ruimtes met een werkhoogte van 210 cm voor u palen kunnen draaien met een buisdiameters van ⌀ 88,9mm/ ⌀ 114mm/ ⌀ 139mm.

De boorstelling heeft een transportafmeting van 720mm breed en 1480mm hoog en is dus zeer geschikt voor moeilijk toegankelijke locaties.

Bent u op zoek naar een partner voor het boren van schroefinjectiepalen, die u ontzorgt, zich flexibel opstelt en goed werk levert? Neem contact op met Zaanstad Funderingen. Bel 075 612 46 56.

Waarom schroefinjectie fundering?

De voorkeur van de meeste gemeenten en verzekeringsmaatschappijen;

Trillingsvrij funderen;

Voorkomt schade aan het pand en naastgelegen huizen;

De oplossing voor beperkte ruimten waar niet mag worden geheid;

Bouwen op de kwalitatief betere, tweede zandlaag.

Bel 075 612 46 56
of mail naar info@zaanstadfunderingen.nl

Ik zoek een partner voor het boren van schroefinjectiepalen

“De schroefinjectie techniek van Zaanstad Funderingen is kwalitatief de beste én een iets goedkopere werkwijze in de markt. Waarom? De gedraaide palen rusten altijd op de tweede zandlaag in de bodem. Die laag is stabieler dan de eerste, dunnere zandlaag met daarboven een instabiele veenlaag. Bij geperste funderingen rusten de palen veelal op de eerste zandlaag. Door de stabiliteit van de tweede, dieper gelegen zandlaag zijn minder plan nodig. Daardoor is de gedraaide fundering behalve stabieler, dus ook iets goedkoper.”

Romke Watman, W3 Architecten

DE oplossing voor al uw funderingsproblemen, van onderzoek tot en met oplevering!.

Westzijde 39
1506 EB Zaandam

Telefoon: 075 612 46 56
Email: info@zaanstadfunderingen.nl